Total time logged in: 0 minutes.

Muzicki Forum « DRUŠTVO « Muški kutak « Prica jednog muskarca
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Prica jednog muskarca  (Read 1081 times)
Rastov telohranitelj
Kafanski umjetnik
*
Austria Vrsac-Vienna
View Profile
« on: May 05, 2010, 11:23:09 AM »

Ja ustvari nikan nisam shvatio zasto se seksualne potrebe muskaraca i zena toliko razlikuju.I nikad nisam shvatio sve to sa Venerom i Marsom.Takodje, nikad nisam shvatio zasto muskarci razmisljaju glavom,a zene srcem.I na kraju, nikad nisam shvatio zasto gen seksualne zelje toliko oslabi kad cuje reci"Da, uzimam".

Na primer:

Jedne veceri,prosle nedelje,moja zena i ja smo bili u krevetu.Strast se pocela rasplamsavati...kad je ona rekla:"Ne mogu sad,nisam raspolozena...Htela bih da me samomalo drzis u tvom narucju."

Rekoh:"STA??...Sta je sad pa to?"

I onda je rekla reci kojih se boji svaki muz na planeti:
"Ti jednostavno ne razumes moje emocionalne potrebe koje imam kao zena,da bih ja zadovoljila tvoje fizicke potrebe
koje imas kao muskarac.Zar me ne mozes voleti zbog onoga sto jesam,a ne samo zbog onoga sto radim stobom u krevetu?

Shvativsi da to vece nece biti nista,okrenuo sam se i zaspao.

Iduceg dana sam nazvao sefai rekao da uzimam slobodan dan,da bih proveo vreme sa njom.Otisli smo na rucak,
a onda sam je odveo u robno kucu sa ogromnom delom za zensku garderobu.
Pratio sam je okolo,dok je isprobavala nekoliko veoma skupih komleta.Nije mogla da se odluci koji da uzme,
pa sam joj rekao da cemo ih sve kupiti.Htela je i cipele,koje bih se slagale sa tim komletima,pa sam joj rekao da uzme po jedan par za svaki komplet.
Stigli smo i do dela sa nakitom gde sam joj uzeo par dijamantskih mindjusa.Da vam kazem...bila je taaakooo uzbudjena.
Mora da je mislila da sam na korak od bankrota.
Pomislio sam da me testira kad je trazilai znojnice za tenis,iako nikad u zivotu nije uzela reket u ruke.Mora da sam je bacio u razmisljanjekad sam joj rekao:"Naravno ,draga."
Skoro da je bila blizu seksualnog zadovoljstva od silnog uzbudjenja.
Smeseci se,konacno je rekla:"Mislim da bi ovo bilo sve, hajdemo do kase."

Jedva sam se suzdrzavao ali ipak odgovorio:"Nemogu sad, nisam raspolozen."
Lice joj je poprimilo bled izgled kad je uspela da kaze:"STA??.."

Onda sam joj rekao:"Samo sam hteo da DRZIS ove stvari u narucju neko vreme...Ti jednostavno ne razumes moje finansijske probleme koje imam kao muskarac,da bih ja zadovoljio tvoju zelju za kupovinom koju imas kao zena."

I bas kad je imala taj pogled (kao) da zeli da me ubije ,dodao sam:"Zar me ne mozes voleti zbog onoga sto jesam,
a ne samo zbog stvari koje ti kupujem?"

Ocigledno ni veceras nece biti nista...
« Last Edit: May 05, 2010, 11:28:51 AM by Betty Boop » Logged

Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju...
Estradni umjetnik
Mongolia Ulan bator
Roxy music
jebeni_msn@hotmail.com View Profile
« Reply #1 on: August 16, 2010, 06:53:27 PM »

...sjajno... Smiley

people are strange
when you're a stranger
faces look ugly
when you're alone
Pages: [1]
  Print